21. travnja 2018. godine, boćari/ice Kluba BKOSIŽ ‘ISTRIJANA’, člnaice naše Zajednice, sudjelovali su na otvorenom Ekipnom prvenstvu Hrvatske u boćanju za osobe s invaliditetom, koje je održano u Zagrebu sa međunarodnim sudjelovanjem’.
Iz Zagreba su u Istru donijeli osvojeni prijelazni pehar Ekipnih prvaka Hrvatske!!!

 

Po peti puta, Zlato u paru bez ijedne izgubljene utakmice u kategoriji BC4, osvojili su članica Kluba Melisa Osmanović i član Davor Komar. Komaru je to ujedno i 17 ukupna titula prvaka Hrvatske, a Melisi peta ukupna.
Zlato za ‘ISTRIJANU’, također bez ijedne izgubljene utakmice u Istru je donijela tročlana ekipa u kategoriji BC1/BC2 u sastavu Milorad Kružić, Darko Frančišković i Dora Bašić.
Broncu za ‘ISTRIJANU’ u kategoriji BC3 osvojili su članica i član Kluba, Samanta Lukšić i Draško Bartolić.

Na natjecanju su se natjecali i sa još jednom tročlanom ekipom u BC1/BC2 kategoriji u sastavu Zoran Peruško, Denis Jakus i Luka Wagner, koja je zauzela izvrsno četvrto mjesto u ukupnom poretku.

Zahvaljujući osvojenim medaljama i bodovnim zbrajanjem istih, osvojili su i prijelazni pehar Ekipnog prvaka Hrvatske, koji je po drugi puta došao u BKOSIŽ ‘ISTRIJANA’/Istarsku županiju.
Podsjećamo da se kod BKOSIŽ ‘ISTRIJANA’ nalazi i prijelazni pehar KUP-a Hrvatske pojedinačno, kojega će kao Klub braniti 02. lipnja 2018. godine u Velikoj Gorici.

Više o svemu možete pogledati na internet stranici Kluba – www.istrijana.hr i na njihovom Facebooku.