Početna O nama Klubovi članovi Rezultati Mediji o nama Galerija Kontakt

VIJEST

BKOSIŽ 'ISTRIJANA' OSVOJILA KUP HRVATSKE U BOĆANJU ZA OSOBE S INVALIDITETOM 2018.!

Pula, 2. 6. 2018. godine

BKOSIŽ - KUP Hrvatske u Velikoj Gorici, 2. lipnja 2018. godine

'ISTRIJANI' ZLATO, SREBRO, BRONCA I PRIJELAZNI EKIPNI PEHAR KUP-a HRVATSKE U TRAJNO VLASNIŠTO!

DAVORU KOMARU, SEDMA TITULA OSVAJAČA KUP-a HRVATSKE!

2. lipnja 2018. godine članovi i članice BKOSIŽ 'ISTRIJANA' sudjelovali su na KUP prvenstvu Hrvatske u boćanju za osobe s invaliditetom u Velikoj Gorici. Na KUP-u su osvojili zlato, srebro i broncu!

Zlato za 'Istrijanu' bez ijedne izgubljene utakmice u kategoriji BC4, osvojio je član Kluba Davor Komar iz Pule, kojemu je to ujedno i sedma titula osvajača KUP-a Hrvatske (2011. Zagreb, 2012. Rijeka, 2014. Đakovo, 2015. Đakovo, 2016. Požega, 2017. Požega i sada 2018. Velika Gorica)!

Srebro za 'Istrijanu' osvojila je članica Kluba Melisa Osmanović iz Pule, koja je igrajući u finalu sa svojim klupskim kolegom Komarom imala manje sportske sreće izgubivši rezultatom 4:2.

Broncu u Istru donijela je članica Kluba Samanta Lukšić iz Jurani u kategoriji BC3, koja je u utakmici za treće mjesto bila bolja od svog klupskog kolege Draška Bartolića iz Pule, koji je u konačnici KUP-a zauzeo 4. mjesto u ukupno poretku.

Manje sportske sreće imala je i članica Kluba Dubravka Jeromela iz Pule koja je svoju prvu subotnju utakmicu odigrala protiv također svoga kolege iz BKOSIŽ 'ISTRIJANA', Davora Komar i odmah u prvom krugu 'ispala' iz mogućih borbi za medalju. Manjak sportske sreće imao je i igrač Kluba Zoran Peruško iz Perušku/Marčana, koji je nažalost već u svojoj prvoj utakmici ispao iz natjecanja.

Zbog velikog broja prijavljenih igrača, na KUP-u Hrvatske igralo se po sistemu 'knockout', odnosno na ispadanje.

BKOSIŽ - KUP Hrvatske u Velikoj Gorici, 2. lipnja 2018. godine

Osvajanjem zlata, srebra i bronce, BKOSIŽ 'ISTRIJANA' sakupio je najviše bodova na prvenstvu, što je bilo dovoljno da treću godinu za redom osvoje prijelazni pehar KUP-a Hrvatske, kojega su ovaj puta dobili u trajno vlasništvo.

Iz 'ISTRIJANE' podsjećaju da im prostorije Kluba krasi i u travnju mjesecu ove godine osvojeni prijelazni pehar Ekipnih prvaka Hrvatske...

Čestitke svim boćarima i boćaricama BKOSIŽ 'ISTRIJANA'!!!

Više o svemu možete pogledati na internet stranici Kluba – www.istrijana.hr i na njihovom Facebooku.