Početna O nama Klubovi članovi Rezultati Mediji o nama Galerija Kontakt

VIJEST

BKOSIŽ 'ISTRIJANA' DVOSTRUKI PRVACI POLJSKE

Pula, 16. 5. 2018. godine

BKOSIŽ - Dvostruki prvaci Poljske - Konopiska, 2018.

ISTRIJANI' DVA ZLATA, SREBRO I BRONCA

MEĐUNARODNO PRVENSTVO POLJSKE U BOĆANJU ZA OSOBE S INVALIDITETOM, Konopiska/Poljska, 11.-14. svibnja 2018. godine

Igrač BKOSIŽ 'ISTRIJANA' Davor Komar iz Pule, bez ijednog je poraza na prvenstvu osvojio 1. mjesto/zlato i time postao službeni prvak Poljske u 2018. godini. Ovo je Komarov drugi nastup na otvorenom prvenstvu Poljske (2015. godine) i ujedno njegova druga titula prvaka Poljske.

Službeni prvaci Poljske u tročlanim ekipama/timovima, postali su članica Kluba Dubravka Jeromela iz Pule, članica Kluba Marina Relić iz Kanfanara i član Kluba Adriano Stihović iz Lindara/Pazina, osvojivši nakon devet odigranih utakmica 1. mjesto/zlato na prvenstvu Poljske.

BKOSIŽ - Dvostruki prvaci Poljske - Konopiska, 2018. (2)

Viceprvakinja Poljske, srebro iz Poljske, osvojila je članica Kluba Melisa Osmanović iz Pule. Da se Osmanović i Komar tijekom razigravanja nisu susreli/igrali jedan protiv drugog, rezultat naše članice Kluba po sakupljenim bodovima, bio bi 'zlato'!

Broncu iz Poljske u Istru donio je član Kluba Emir Jahović iz Ližnjana, dok je četvrto mjesto u istoj BC5 kategoriji osvojila članica Kluba Sabina Brezac iz Valbandona/Fažane, koja je u 'borbi' za treće mjesto, u 'tie break'-u izgubila za jedan bod, od svog klupskog suigrača Emira Jahovića.

Iako su odigrali vrhunske utakmice, manjak sportske sreće imali su boćari Kluba, Draško Bartolić iz Pule i Zoran Peruško iz Peruški/Marčane.

Nakon ovog prvenstva, BKOSIŽ 'ISTRIJANA' broji 155 osvojenih pehara/medalja (1, 2 i 3 mjesta) na nacionalnim i međunarodnim takmičenjima, čime nastavljaju dvanaestu godišnju dominaciji u boćanju za osobe s invaliditetom u Republici Hrvatskoj, kao najtrofejniji boćarski Klub osoba s invaliditetom.

BKOSIŽ - Dvostruki prvaci Poljske - Konopiska, 2018. - priznanja

Trenutno BKOSIŽ 'ISTRIJANA' u 2018. boćarskoj sezoni broji 11 osvojenih pehara/medalja!

Iz Kluba se iskreno zahvaljuju Gradu Pula, Sportskoj zajednici Grada Pule, Gradu Pazinu, Gradu Vodnjanu, Općini Kanfanar, Općini Fažana, Općini Ližnjan, Sportskoj zajednici Istarske županije, Društvu distrofičara Istre i obitelji Brezac iz Valbandona na financijskoj pomoći i potpori za pripreme i sudjelovanje na prvenstvu u Poljskoj.

Čestitke svim boćarima i boćaricama BKOSIŽ 'ISTRIJANA'!!!

Više o svemu možete pogledati na internet stranici Kluba – www.istrijana.hr i na njihovom Facebooku.