Početna O nama Klubovi članovi Rezultati Mediji o nama Galerija Kontakt

VIJEST

ISTARSKI SPORTAŠI PONOVO NAJTROFEJNIJI U HRVATSKOJ!!!

Zagreb, 8. 2. 2018. godine

Najbolji sportaši Hrvatske Zagreb, 2018. - Mikela Ristoski

Mikela Ristoski, članica Atletskog Kluba osoba s invaliditetom 'Medulin', proglašena je najboljom sportašicom s invaliditetom Hrvatske u 2017. godini! Mikela je osvajačica zlatne medalje u skoku u dalj na Svjetskome prvenstvu u Londonu.

Mladi pulski stolnotenisač Borna Zohil proglašen je najuspješnijim mladim sportašem s invaliditetom u Hrvatskoj u 2017. godini! Zohil je mladi i perspektivni stolnotenisač, koji je prošle godine na Europskim igrama mladih u Italiji osvojio sedmo mjesto u pojedinačnoj i ekipnoj konkurenciji. Na IWAS Svjetskim igrama za mlade u Portugalu osvojio je treće mjesto pojedinačno i drugo mjesto u ekipnoj konkurenciji.

Najbolji sportaši Hrvatske Zagreb, 2018. - Borna Zohil

Najuspješniji stručni djelatnik Hrvatske u 2017. godini je Danial Temim, dugogodišnji trener najuspješnije hrvatske atletičarke Mikele Ristoski!

Najbolji sportaši Hrvatske Zagreb, 2018. - Danial Temim

Svečanost proglašenja najboljih sportaša i sportašica Hrvatske, održana je 8. veljače 2018. godine u Kongresnoj dvorani Globus na Zagrebačkom velesajmu,uz sudjelovanje brojnih uglednika iz svijeta sporta i politike.

Uz direktni prijenos HRT-a, za glazbeni ugođaj pobrinuo se popularni pjevač Saša Lozar.